Buckethay Lite Basic


Kuvaus

Yhden annoksen edullinen heinäautomaatti Buckethay Lite Basic! Tässä heinäautomaatissa on yksi hylly, jotta ohjataan helppokäyttöisillä automatiikkalaitteilla. Automatiikkalaitteisiin voi ohjelmoida vapaavalintaiset jakeluajat ja yhteen luukkuun mahtuu n. 2-3 kiloa heinää.


Basic-tuotesarjan heinäautomaatit vastaavat toiminallisuuksiltaan Premium-sarjaa, mutta on valmistuskustannuksiltaan edullisempi.


Yhden heinäautomaatin rahtikulu 95€ ja toimitukset tapahtuvat Matkahuollon kautta kotiinkuljetuksena. Toimitusaika n. 2-6 viikkoa. HUOM! Painorajoitusten vuoksi Buckethay Double toimitetaan ylempi hylly ja ovi irroitettuna, mutta ne on helppo ruuvata takaisin valmiisiin reikiin. Halutessasi voit myös noutaa heinäautomaatin Orivedeltä, jolloin voit tilauksen yhteydessä valita asiakasnoudon.


Huom! Tällä hetkellä saatavana vain tummanruskeana. Heinäautomaatin puiset kulmalistat voivat innostaa joitain hevosia niiden järsimiseen. Suosittelemme aktiivisten hevosten kanssa heinäautomaatin sijoittamista tarhan tai karsinan ulkopuolelle.


Lisää maksutavoista, heinäautomaatin ajastuksesta ja muista ominaisuuksista täällä