Tarinamme

Pihassamme on kolme islanninhevosta, jotka ovat aikaisemmin olleet vapaalla heinällä. Huomasimme vapaan heinän suhteen kuitenkin ongelmia, sillä heinähävikkiä syntyi paljon ja hevosemme pääsivät lihomaan liikunnasta huolimatta. Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja, mutta emme löytäneet budjettiimme sopivaa ratkaisua, eikä meillä ollut mahdollisuutta taikka aikaa kaivattaa sähköjohdatuksia tarhaan.

Laidunkaudella yksi hevosistamme sairastui kaviokuumeeseen, jolloin meidän oli pakko alkaa pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja, joilla hevosten tiheä ruokinta pienellä määrällä onnistuisi. Tarpeemme oli siis ulkoisista tekijöistä riippumaton, helppokäyttöinen ja edullinen heinäautomaatti. Aloimme rakentamaan erilaisia prototyyppejä ja kysyimme alan ammattilaisilta sekä harrastajilta neuvoa ja apua. Vihdoin palaset loksahtivat paikoilleen ja arkemme helpottui. Näin syntyi helppokäyttöinen ja sähköjohdoton heinäautomaatti, joka toimii missä ja milloin vain.

Innovaatiomme Buckethay-heinäautomaattien avulla saamme heinäruokinnan järjestymään hevosystävällisesti monta kertaa päivässä. Pystymme siirtämään heinäautomaatteja käytön ja tarpeen mukaan, eikä meidän tarvitse huolehtia sääolosuhteista, sillä Buckethay ei ole riippuvainen ulkoisista tekijöistä. Buckethay helpotti arkeamme niin paljon, että halusimme tuoda sen markkinoille helpottamaan muidenkin arkea.

Ensimmäinen heinäautomaattimme markkinoilla oli Buckethay Lite, yhden annoksen heinäautomaatti. Buckethay Lite painaa vain 29kg, joten sitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Käyttökohteina esimerkiksi heinäruokinta kisamatkoilla, yöheinät karsinassa tai yhden heinäruokintakerran lisääminen tarhaan.

Huomasimme, että kysyntää on myös kahden annoksen heinäautomaatille, joten julkaisimme markkinoille Buckethay Double:n. Yleisimpiä käyttökohteita Buckethay Doublelle ovat heinäruokinta pihatossa ja päiväheinien jakelu tarhaan.