Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@buckethay.fi

Myynti ja tuotekehitys

Sebastian Toukola, puh. 044 279 9638

sebastian@buckethay.fi

Markkinointi

Olivia Toukola, puh. 040 129 3291

olivia@buckethay.fi

UKK - usein kysytyt kysymykset

Miten voin ostaa Buckethay-heinäautomaatin?

Voit tilata heinäautomaatin suoraan verkkokaupastamme tai sähköpostitse. Verkkokaupassa maksu hoituu Klarnan kautta. Sähköpostitse sinulla on mahdollisuus ottaa rahoitus Resurs Bankin kautta tai maksaa laskulla.

Tarvitsen automaatin kanssa apua, mitä teen?

Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@buckethay.fi. Seuraamme sähköpostia aktiivisesti, joten kerro, jos tarvitset pikaista yhteydenottoa.

Millä heinäautomaatit toimivat, jos ei tarvita akkuja tai sähköjohtoja?

Buckethay-heinäautomaatit toimivat AA-paristoilla. Paristojen vaihtöväli riippuu paristoista, mutta hyvillä paristoilla vaihtoväli on n. 2kk. Buckethay-automatiikka näyttää aina paristojen varauksen, jonka avulla tiedät milloin paristot tulisi vaihtaa.

Mihin heinäautomaatin voi asentaa?

Buckethay-heinäautomaatit on suunniteltu Suomen sääolosuhteihin, joten ne toimivat missä ja milloin vain sääolosuhteista riippumatta. Heinäautomaatti on helppo asentaa esimerkiksi tarhaan sisä- tai ulkopuolelle tai voit ruuvata sen karsinan tai pihaton seinään.

Miten paljon automaattiin mahtuu heinää?

Yhteen luukkuun mahtuu noin 2-3 kiloa heinää.

Toimiiko Buckethay pakkasella?

Kyllä toimii. Pakkasella sähkölaitteiden toiminta hidastuu, joten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota automatiikan toimintaan. Suosittelemme käyttämään esimerkiksi Varta Ultra Lithium -paristoja.

Ovatko heinäautomaatit hevoskohtaisia?

Automaatit ovat suunniteltu hevoskohtaisiksi, mutta käyttäjä voi toki itse päättää miten automaattia käyttää ruokinnan tukena.

Yhteydenottolomake

Jos et saanut vastausta kysymykseesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostitse asiakaspalvelu@buckethay.fi

Huom! Kirjoitathan nimesi ja sähköpostiosoitteesi vielä viestikenttään.

Buckethay / Pohjois-Hämeen Asentajat Oy, y-tunnus 0152893-1