Buckethay Double Premium

1 099,00 €


Kuvaus

Tyylikäs kahden annoksen heinäautomaatti. Päiväheinät tarhaan, yöheinät karsinaan... Painaa vain 38kg (60cm x 60cm x 160cm)!


Buckethay-heinäautomaatit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja ulkoisista tekijöistä riippumattomiksi. Heinäautomaateille ei siis tarvitse viedä sähköjä tai hankalia johdotuksia, sillä ne toimivat AA-paristoilla. Tämän ominaisuuden ansiosta Buckethay-heinäautomaatit toimivat missä ja milloin vain, jolloin voit siirtää automaattia käytön ja tarpeen mukaan. Yhteen luukkuun mahtuu n. 2-3 kiloa heinää.


Yhden heinäautomaatin rahtikulu 90€ ja toimitukset tapahtuvat Matkahuollon kautta kotiinkuljetuksena. HUOM! Painorajoitusten vuoksi Buckethay Double toimitetaan ylempi hylly ja ovi irroitettuna, mutta ne on helppo ruuvata takaisin valmiisiin reikiin. Halutessasi voit myös noutaa heinäautomaatin Orivedeltä, jolloin voit tilauksen yhteydessä valita asiakasnoudon.


Verkkokaupassamme voit maksaa Klarnan eri maksutavoilla. Tarjoamme rahoitusta myös Resurs Bankin kautta, jos heinäautomaatti tilataan sähköpostitse asiakaspalvelu@buckethay.fi .


Huom! Huomaathan, että heinäautomaatin väri voi olla musta tai tummanruskea.