Buckethay Double Basic


Kuvaus

Kahden annoksen edullinen heinäautomaatti Buckethay Double Basic! Yhteen luukkuun mahtuu n. 2-3 kiloa heinää (55cm x 55cm x 160cm, 38kg). Basic-tuotesarjan heinäautomaatit vastaavat toiminallisuuksiltaan Premium-sarjaa, mutta on valmistuskustannuksiltaan edullisempi.


Yhden heinäautomaatin rahtikulu 90€ ja toimitukset tapahtuvat Matkahuollon kautta kotiinkuljetuksena. HUOM! Painorajoitusten vuoksi Buckethay Double toimitetaan ylempi hylly ja ovi irroitettuna, mutta ne on helppo ruuvata takaisin valmiisiin reikiin. Halutessasi voit myös noutaa heinäautomaatin Orivedeltä, jolloin voit tilauksen yhteydessä valita asiakasnoudon.


Verkkokaupassamme voit maksaa Klarnan eri maksutavoilla. Tarjoamme rahoitusta myös Resurs Bankin kautta, jos heinäautomaatti tilataan sähköpostitse asiakaspalvelu@buckethay.fi .


Huom! Tällä hetkellä saatavana vain tummanruskeana. Heinäautomaatin puiset kulmalistat voivat innostaa joitain hevosia niiden järsimiseen. Suosittelemme aktiivisten hevosten kanssa heinäautomaatin sijoittamista tarhan tai karsinan ulkopuolelle.


Lisää ajastuksesta ja muista ominaisuuksista täällä